Talu ai nei, o le koluma o le "Science and Technology Vision - Today's Technology" a le Zhejiang Radio and Television Group na toe asia Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co.

SUNFLY-HVAC-Faatalanoaga1

I le tolu tausaga talu ai, na valaaulia ai e le vaega koluma Jiang Linghui, na faavaeina le SUNFLY HVAC, i totonu o le potu.I le avea ai o se tagata taʻutaʻua i Zhejiang HVAC alamanuia, i totonu o le potu, na ia faailoa atu i le aofia le uluai faamoemoega o tagata alamanuia HVAC ma le lagona o le misiona i le alamanuia: e fausia se ituaiga o le atunuu HVAC faiga pulea atamai.

SUNFLY-HVAC-Faatalanoaga2

I le tolu tausaga mulimuli ane, na toe alu ai le au tusitala i le SUNFLY HVAC, o le taimi lea, o le au tusitala e le gata o ni faatalatalanoaga, tusitala ma molimau, ae o le tele o talanoaga a uo tuai.

I le taimi o le faatalanoaga, o le faagasologa o atinae a le SUNFLY HVAC na alalaga ai le tusitala, "O le SUNFLY HVAC o loʻo faʻatupulaia vave ma faasolosolo malie ona tuputupu aʻe i se faʻailoga malosi ma le malosi ma le gafatia."SUNFLY HVAC ua tupu aʻe mai le taulaʻi atu i le atinaʻeina o le tele o maketi e avea ma atinaʻe faʻaonaponei e tuʻufaʻatasia ai le mamanu, atinaʻe ma le faʻatau atu o le tele, valve faʻafefe, valve faʻamafanafana, faʻafefiloi faʻafefiloi ma fofo faʻavevela atoatoa, o lea e le o se mea e ofo ai na maua e le tusitala. se lagona faapena.

SUNFLY-HVAC-Faatalanoaga3

I lenei faatalanoaga.Fai mai Jiang Linghui, o le na faavaeina le SUNFLY HVAC, "I nei tausaga e tolu, ua faatuina e le SUNFLY HVAC se falesuesue a le atunuu e faavae i luga o galuega tetele a le itumalo, ma manumalo foi i le "Made in Zhejiang, World Quality" ma le "National-level Specialized and Specialized Small Giant Enterprise" ma isi fa'aaloaloga, o nei fa'aaloaloga o le fa'ailoaina fo'i lea o la tatou SUNFLY HVAC i totonu o le alamanuia mo le silia ma le 20 tausaga.

SUNFLY-HVAC-Faatalanoaga4

I le luasefulu tausaga talu ai, SUNFLY HVAC ua tuuto atu i le faʻatauaina o le foafoaga ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o le lelei o auaunaga e faʻavae i luga o tekinolosi fou ina ia fesoasoani i tagata faʻatau ia iloa moni le "Olaga sili atu mai le loto"!

SUNFLY-HVAC-Faatalanoaga5


Taimi meli: Aukuso-19-2022