O le galu malulu e sosolo atu i Europa, Taimi e filifili ai le SUNFLY HVAC

A'afia i le malulu o le ea mai le North Atlantic ma Arctic itulagi i saute, o le tele o vaega o Europa na mafatia i le tele o le malosi o le tau malulu, lea na tumau mo le sili atu ma le vaiaso i le taimi nei, faatasi ai ma le kiona ma le malulu malulu i Peretania, Farani, Peleseuma ma isi atunuu, ma Farani na mafatia i le sili ona malulu o Aperila i le 75 tausaga.

kiona o le aai

O Aperila.

 

O a ni aafiaga i le lotoifale o le malulu malulu i Europa?

 

Aisea ua salalau ai le ma'i malulu malosi?

 

O le a le umi e tumau ai le malulu?

 

Aisea e filifili ai oloa SUNFLY HVAC pe a oʻo mai se malulu malulu i Europa?

 

一、O a ni aafiaga ua pagatia i totonu o Europa?

 

Mai le aso 30 o Mati ia Aperila 5, i lalo o le malosi o le ea malulu mai le itu i saute o le polar region, o le vevela i le tele o vaega o Europa na pa'ū mai le 4 i le 8 ℃ mai sisifo i sasaʻe, faʻatasi ai ma le pa'ū i le lotoifale o le 12 ℃ pe sili atu;o le vevela aupito maualalo e masani lava ona maualalo ifo nai lo le 0 ℃, e aofia ai le maualalo o le vevela i Nouei, matu o Suetena, Finelani, sisifo o Rusia ma totonugalemu o Belarus e masani ona maualalo ifo i le -8 ℃, ma le maualalo o le vevela i matu o Nouei, matu-gatotonu Finelani ma matu. -i sisifo o Rusia e oʻo atu i le -20 i le -12 ℃.12°C;o le tele o le itu i matu-totototonu o Europa o loʻo i ai le averesi o le vevela 4 i le 8°C e maualalo ifo nai lo le masani mo le vaitaimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le kiona mama poʻo le kiona, mamafa le kiona poʻo le afā i totonu o le lotoifale.

 

O le malulu malulu na mafua ai le maualalo o le -8 i le -2°C i Peretania, Farani, Sepania, Peleseuma, Siamani, Czech Republic, Slovakia, Austria ma le tele o Suiselani, ma maualalo ifo -20 i le -12°C i le maualuga. maualuga i Austria ma Suiselani;maualalo i aso uma i Peretania i saute, Farani, Sepania, Peleseuma, sautesisifo Siamani ma nisi o vaega o Suiselani na talepeina le faamaumauga mo le vaitaimi lava e tasi.

 

I le faaopoopo atu i le malulu o le vevela, na liua le timu i le kiona po o le kiona i sisifo ma totonugalemu o Europa, i saute ma saute o Europa, ma sisifo ma matu o Europa, faatasi ai ma nisi o eria na feagai ma le mamafa i le mamafa o le kiona.

 

E lē gata i lea, na lipotia mai e le Ofisa o le Vaaitau a Farani e faapea, o le mālūlū aupito maualalo o Aperila talu mai le 1947 na faamauina i Falani i le pō o le 3 i le 4 taimi i le atunuu.Faatasi ai ma i latou, -9.3 ℃ i Grand Mourmelon, Marne, -5.6 ℃ i Chateauroux, Andel ma le -3.2 ℃ i Vannes, Morbihan, ua solia uma le faamaumauga maualalo o le vevela ia Aperila mo le 75 tausaga talu ai.

 

Sa i ai foi faititili salalau lautele i Europa ona o le malosi o le fefiloi o le mafanafana ma le malulu o le ea.O vaega o Peretania na taia e matagi malolosi.

 

 

二, Aisea ua salalau ai le galu malulu malosi?

 

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻapitoa, o lenei faʻalauteleina o galu malulu i totonu o Europa e mafua mai i le tuʻufaʻatasia o le mamafa i saute o le polar low vortex ma le superposition o le auala i sisifo.

 

三、O le a le umi e tumau ai le malulu malulu?

 

Mai ia Aperila 8 i le 10, o le polar vortex o le a tumau i Europa i matu.O le vortex o le a malosi ma umi, ma o le a tumau pea le vevela i le tele o vaega o Europa.I le taimi nei, o le ai ai le kiona mama po o le kiona i matu ma totonugalemu o Europa ma Europa i Sasae, ma le mamafa i le mamafa o le kiona i nisi o eria;timuga māmā i le feololo i Europa i Sisifo, Europa tutotonu i saute ma Europa tutotonu-sasaʻe i saute.

 

四、Aisea e filifili ai oloa SUNFLY HVAC pe a sosolo atu le malulu ile Europa?

 

(一) Fa'amanuiaga ole fa'avevela ile fogafale

 

1, galuega fa'alesoifua maloloina

O le faʻamafanafanaina o le fola o le faʻataʻitaʻiga moni lea o vailaʻau Saina "vae mafanafana ma le malulu pito i luga", e tuʻuina atu ai i tagata se lagona lelei o vae mafanafana ma le ulu malulu, o se siosiomaga vevela e tusa ai ma le manaʻoga o le vevela o le tino, faʻaleleia le toto, faʻaleleia le metabolism, faʻalavelave cardiovascular. fa'ama'i, aemaise lava mo tagata matutua ma tamaiti, mo gasegase gugu e sili atu ona lelei le puipuia ma togafitiga.

 

2, fa'alelei ma tumama

Fa'avevela o le fola e ala i le vevela o le eleele, tufatufaina atu o le vevela i totonu mai le pito i lalo e faasolosolo malie ona fa'aitiitia, toniga o le vevela o le si'osi'omaga i totonu, mama ma tumama, aloese mai le fe'avea'i o le ea i totonu e mafua mai i le pefu ma le manogi leaga.

 

3, Tamaoaiga ma le malosi-sefe

O le fa'avevela fa'agasologa e fa'atatau i le fa'aliliuina o le vevela fa'avevela, o le tufatufaina atu o le vevela i totonu e talafeagai, o le fa'aitiitia o le vevela e le aoga;o le vevela vevela e feaveaʻi i le maualalo o le vevela, o le vevela o le vevela i le faʻagasologa o felauaiga e itiiti;i lalo o le tulaga mafanafana tutusa, o le vevela mamanu totonu o le 2 i le 3 ℃ maualalo ifo nai lo le convection masani faʻavevela vevela mamanu totonu, e mafai ona faʻaolaina le taumafa vevela e tusa ma le 15%.

 

4, Tele ituaiga o puna vevela

O le puna vevela e manaʻomia ai le maualalo o le vevela ma e mafai ona faʻaaogaina atoa le vai vevela totoe, vai geothermal, vai vevela o le la, vai faʻaleleia le ea, malosi o le eleele, faʻalava puipui, malosi o le ea, ma isi.

 

5、E le nofoia le nofoaga faʻaoga, faʻasaoina avanoa

O le faʻavevela faʻaleaganuʻu masani, radiators ma paipa teuteu e tofu uma lava ma se vaega o avanoa i totonu, e aʻafia ai le teuteuga o totonu ma meaafale, aʻo faʻamafanafanaina i lalo ole fola o le a faʻamafanafanaina i totonu o le fola, e le afaina ai le matagofie o totonu, e le nofoia avanoa i totonu, faigofie ona teuteu ma fa'atulaga meaafale.

 

6, mautu lelei vevela

O le faʻatumu faʻatumu o loʻo i ai se malosi tele e teu ai le vevela, ma i lalo o tulaga faʻavevela faʻafuaseʻi, e suia lemu le vevela ina ia tumau ai le vevela i totonu.

 

7, sili atu tulafono faatonutonu

O potu taʻitasi e iai se kilia faʻatonutonu tutoʻatasi i luga o le aoina o le vai ma le tele, ma o le ki poʻo le fetuunaiga o le vevela o potu taʻitasi e mafai ona faʻatinoina e ala i le ki faʻatonutonu o le aoina vai ma le tele.

 

8、O le maualalo o le tausiga ma le faʻaogaina o tau, pulega faigofie ma le faʻaogaina, saogalemu ma faʻatuatuaina.

 

(二) Tulaga lelei ole SUNFLY HVAC

 

1. Tulaga Sili

Laina gaosiga fa'atotonu i totonu tele,se vaevaega manino ole galuega, Fa'aauupegaina i le maualuga ma le sa'o o masini gaosiga

 

2. Fa'amamā Fa'ailoga

O Saina muamua HVAC fa'atau oloa, Taulai i su'esu'ega e maua ai le luasefulu tausaga ile pisinisi HVAC.

 

3. Auauna atu i le lalolagi ma le loto ma le agaga

E i ai a matou 'au fa'atau fa'apolofesa fa'atau e tu'uina atu ia te oe ni fofo fa'avevela fa'apitoa, atoatoa ma fa'aletagata i fa'atalanoaga a'o le'i fa'atau atu.

 

4. Ua lauiloa le mamalu mausali i le lalolagi atoa

O SUNFLY e faʻamalosi pea i le "vaʻavaʻai i le maketi ma le agaga o le faʻafouina ma le atinaʻeina o mea fou".

 

(三) Faiga o oloa SUNFLY HVAC ma o latou tulaga lelei

 

1、Fa'aoga pamu vevela puna'ele'ele e avea ma puna vevela i le taumalulu ma fa'aoga atoatoa le vai o le eleele ma le pamu vevela mo le fa'amafanafanaina.O le faʻaaogaina o le vai eleele ma le pamu vevela faʻamafanafanaina, e ala i le faʻaogaina o le paleni eletise, eseese le vevela ma le tafe o manaʻoga e tufatufaina e ala i le maualuga ma le mamafa, talafeagai ma tutusa i fola taʻitasi ma potu faʻamafanafana, e pei o le vevela, solo solo, faʻamafanafana fola, vevela fale. vai, ma isi.

 

2、Tutoatasi vevela ma taimi tamo'e, pulea tutotonu o le vevela ma le taimi tamo'e, pulea tutotonu ma pulega lelei e fa'afetaui manaoga fa'avevela eseese.Tutoʻatasi vevela ma taimi taʻavale, faʻatonuga faʻapitoa, pulega lelei, faʻafeiloaʻi manaʻoga faʻavevela eseese, foia le faʻafitauli o le eseesega o le vevela ma le le lava o le vai i totonu o villas tetele.

 

3、O le manatu atoa o le mamanu faiga o loʻo i ai le faʻamatalaga faʻapitoa o le maualuga maualuga, saʻo, maualuga le saogalemu ma le mautu, ma le tekonolosi fou ua tuʻufaʻatasia i itu uma o le faiga e ausia ai le saogalemu, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaogaina lelei.

 

4、O le malosi e sili atu ona gafataulimaina, e leai se carbon-free ma le siosiomaga, faʻasaoina le 20% malosi, ma faʻaleleia atili le lelei o le puleaina o le malosi.O le mea lea, e faʻaleleia ai le maualuga o le faʻasaoina o le malosi lanu meamata ma o se fetu fou i totonu o oloa faʻasaoina o le malosi lanu meamata.


Taimi meli: Apr-09-2022